Play Production

Play Production Dukic er et kommersielt videoproduksjonsfirma som støtter selskaper, kunstnere, musikere, byråer og merker gjennom visuell historiefortelling og design. Vi er spesialisert på å skape visuell innhold som bidrar til å inspirere seerenes interesse. Vi skriver, dirigerer, filmer, og redigerer fargekvaliteten. Vi produserer digitale reklame medier, reklame filmer, demo filmer eller produktvideo, dokumenterer bryllup, filmer musikkvideoer og lager korte eksperimentelle filmer.

Video For Alle

Som et full-service videobyrå er vi opptatt av å ta prosjekter fra start til slutt, eller plugge inn i et hvilket som helst aspekt av produksjonen etter behov, for kunder av alle størrelser og typer, spesielt for de som trenger den beste kvaliteten til en god pris.

Utstyr Med Høy Kvalitet

Profesjonelt kamera

URSA Mini Pro-funksjoner utover Ultra HD 4.6K-oppløsning pluss 15 stopp med dynamisk rekkevidde, alle med en super bred fargegrad og DaVinci fargevitenskap, slik at du alltid tar opp filmkvalitetsbilder. Hollywood standard anbefalt av Netflix!

99,9 % Farge Nøyaktighed

Med EIZO CG247 får du alle funksjonene du trenger for profesjonell videooppretting. Denne skjermen er ideell for redigering av produksjon og videooppretting med presis fargestyring og en rekke funksjoner som er inkludert for å møte behovene til medie- og underholdningsindustrien.

Kraftig Maskin

Kraftig maskin for raske produksjonsprosesser som sørger for at du får prosjektet gjort på kortest tid.

KONTAKT OSS

Copyrights All Rights Reserved  Play Production

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
Play Production Logo

DEJAN

FILM & FOTO